kuva minna   Minna Willman-Hietala

Olen Minna Willman-Hietala, kouluttaja, sosionomi (amk), yhteisöpedagogi (amk), neuropsykiatrinen valmentaja, päihdetyöntekijä ja mindfulness-ohjaaja. Olen viimeisen 15 vuoden aikana oppinut miten kohdata ihmisten erilaisia elämäntilanteita. Olen päässyt tekemään työtä lasten, nuorten, perheiden ja työyhteisön kanssa. Tämän minulle on mahdollistanut päiväkodit, nuorisotalot ja lastensuojelun sijaishuolto. Viimeiset 13 vuotta työskentelin vakavasti oireilevien lasten parissa lastensuojelulaitoksessa. Olen kohdannut käytöshäiriöin, neuropsykiatrisin erityispiirtein ja psyykkisin vaikeuksin oireilevia murrosikäisiä nuoria. Työkokemustani vahvistavat erilaiset työtehtävät ohjaajan tehtävästä johtajan tehtävään.

Esimies ja johtajan tehtävässä sain mahdollisuuden nähdä, miten tärkeää on hyväksyä erilaiset ja uudet työtavat persoonallisen ja ammattitaitoisen työntekijän johtamisessa.  Johtaminen on löytää työntekijän potentiaali ja vahvistaa sitä työntekijän itsensä, asiakkaiden ja työyhteisön hyväksi. Johtaja toimii valmentajana. Ei muuten ole hupsumpi kokemus.

Olen kouluttanut useita ryhmiä lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen liittyvillä teemoilla sekä neuropsykiatrinen valmentaja-koulutuksia. Koulutusten kautta välitän välittämistä ihmisten arkeen ja kohtaamisiin. Koulutukset pitävät sisällään pysähtymisen ja kuuntelemisen opettelua sekä konkreettista ymmärrystä siitä, että lapset, nuoret ja aikuiset ovat oman elämänsä asiantuntijoita.

Olen löytänyt osoitteeseen, jossa voi elää ratkaisukeskeisessä ja voimavaralähtöisessä maailmassa. Unelmointi kantaa ja vie kohti tulevaa. Sano se ääneen, minkä toivot toteutuvan.